fredag 21. september 2012

Lenge siden sist!

Hei!

Nå er det veeeeeldig lenge siden mitt forrige innlegg...Jeg har hatt en skikkelig blogg tørke..Ikke hatt så mye tid eller energi til verken å lage kort eller blogge..men håper på å komme sterkere tilbake nå fremover.

Har fått litt motivasjon tilbake og noe å se frem til i løpet av høsten. Høsten fylles med blant annet konserter, besøk og scrappetreff. Ja jeg skal på mitt aller første scrappetreff!! Kråketreffet går av stabelen 16-18 november i Moss..Det blir veldig koselig å bli kjent med andre med samme hobby/lidenskap :) Få litt inspirasjon og bli utfordret blir også veldig bra :)

Ellers i høst, så skal jeg nordover snart for å besøke min kjære venninne Camilla som har fått baby :) Glede meg til å få se lille prinsen hennes. Ellers skal jeg selvfølgelig hjem til mine foreldre og treffe alle mine supre tantebarn...savner de alle kjempe masse..men sånn er det selvfølgelig når man bor langt unna. Skal også på besøk til venninna mi Tonje, som har kjøpt seg leilighet i Tromsø..må å sjekke ut den nye kåken hennes ;)

Annet nytt som har skjedd med meg; Jeg har fått tilbud om å bli koordinator for avlastningen på jobben min. Så fra 1. oktober trer jeg inn i ny stilling. Dette blir utrulig spennende, utfordrende, morro, skremmende....alt på en gang.. Men jeg går inn i stillingen med friskt mot og ser frem til å jobbe med en herlig gjeng av personalet og de fantastiske barna som har avlastning på Nordre Aasen Bo-og habiliteringssenter :)

Men nok om meg...Laget for en stund siden denne gaveposen. Har ikke skrevet ned utstyrsliste på denne, siden det er lenge siden jeg laget det, så deltar heller ikke på noen utfordringer med det..ville bare vise det til dere som har lyst å se :)
Inspirasjon og litt kopi fra Annes fantastiske blogg.


Inni posen pyntet jeg 2 lys i samme stil som 1 pk servietter kjøpt på Nille
Posen fikk bestemoren til kjæresten min bursdagsgave i vår
 
 
Det var alt for denne gang!
 
 
Ha en fantastisk helg! Jeg for min del har arbeidshelg og skal straks på jobb.
 
 
Klem, Siv

2 kommentarer: