fredag 19. april 2013

Boks til strikkepinner

Hei!

Da begynner våren å komme frem her i Oslo. Snøen forsvinner og det blir varmere i været.

Nå har farmoren til samboeren min bursdag snart og jeg har selvfølgelig laget en hjemmelaget gave til henne i år også. Er så koselig å gi henne slike gaver for hun setter så utrulig mye pris på de og setter alt av kort og gaver opp til utstilling i stuen..hehe...:) Veldig koselig!

Farmor er en skikkelig strikke dame, som strikker både for Dale garn og Håndarbeidsstuen. Hun har fått et oppdrag av oss nå om å strikke hentesett til lille gull som ventes nå til sommeren.
Ettersom hun strikker mye og har mye strikkepinner og garn liggende rundt, tenkte jeg at en boks til strikkepinnene kanskje kunne være en fin ting.

Så her kommer noen bilder av boksen jeg har laget til henne. Den er laget av 2 1/2 toalettrull som er limt sammen. Tenkte egentlig at kanskje tørkepapir rull hadde vært bedre, da hadde jeg slippet å lime så mye, men man tar det man har ;)





 
Box for knitting pins
 
Papers: Pion Design; Minnenas Atelje- "Fågelsång" & "Bårder"
 
Tools: Tim Holtz; Typeset, Magnolia DooHickey; Butterfly Dreams Collection " Heart Swirl",  Martha Stewart- Butterfly punch, Spellbinder Nestabilities- "Classic scalloped cirles", "standard circles"
 
Embellishments: Flowers, pearls, pearl chain and doily
 
 
I'm entering this in to these challenges: